Aranjamente florale

Aranjamentele florale reprezinta, pentru o sala amenajata pentru nunta, eleganta si romantismul pe care alte decoruri nu le pot crea.
Fie ca sunt puse la intrare pe arcade din fier forjat sau stalpisori cu voal sau tulle sau sunt asezate pe mese pe suporturi de sticla sau fier, florile, prin varietatea de culori pot fi alegerea perfecta pentru un decor romantic.
Orice mireasa isi doreste ca buchetul ei sa fie unul special asa cum si-a dorit iar noi va putem ajuta.

Huse de scaune

Husele de scaune schimba total aspectul unei sali oricat de simpla ar fi aceasta dandu-i un plus de eleganta cuvenita unei zi atat de speciale.
Husele si esarfele pot fi alese in functie de culoarea salii de aranjamentele de pe masa sau chiar si de culoare rochiei de mireasa. Si aici se poate alege dintr-o multitudine de culori.
Husele pot face din niste simple scaune, care par doar niste piese de mobilier care nu iti spun nimic, un decor mai special si mult mai potrivit pentru eleganta si importanta evenimentului si pe care cu siguranta invitatii il vor aprecia.

Decoratiuni cu baloane

     Baloanele pot fi o alternativa foarte buna la decorul unei sali si mai putin costisitoare. Se pot folosi multe culori si forme de baloane care aranjate intr-un mod placut transforma o sala cat de banala ar fi in una plina de culoare si atmosfera de petrecere.

Decoratiunile cu baloane pot fi de mai multe feluri:

  • inimi din baloane cu verighete din baloane
  • ghirlande si arcade din baloane
  • baloane jumbo (baloane gigant pline cu balonase sau confetti)
  • baloane cu heliu imprimate sau simple
  • litere si cifre din baloane, etc...

Baloanele pot fi ideale la inaugurarea de spatii comerciale , targuri sau expozitii. De asemenea cele mai reusite petreceri de copii sau botezuri se realizeaza cu decoratiuni din baloane.